top of page
Pressemeddelelse

AMBright henter vicedirektør fra Nykredit som led i vækststrategi

I januar 2021 stiftede Bo Refsgaard og en gruppe velhavende erhvervsfolk asset management selskabet AMBright A/S med Bo Refsgaard som direktør og partner. AMBright valgte i første omgang at fokusere på Investeringsejendomme, og etablerede sit første ejendomsinvesteringsselskab, RealBright I, med en kapital på 330 mio. kroner således, at der kan opkøbes ejendomme for op til 1 mia. kroner.

Ejerkredsen har nu besluttet at udbygge AMBright med yderligere aktivklasser. Efter 7 år i Nykredit skifter Henrik K. Damsgaard pr. 1. januar til AMBright, hvor han tiltræder som direktør og partner med ansvar for at udbygge asset management selskabet med nye aktivklasser. Sammen med Bo Refsgaard udgør han den nye daglige ledelse af AMBright.

”Jeg har haft 7 fantastisk år i Nykredit og jeg er utrolig stolt af de resultater, vi har opnået, og ikke mindst den markante markedsmæssige position, vi har skabt for Nykredit i det midtjyske. Grundlæggende handler det om at skabe værdi for kunderne i et tæt og samvittighedsfuldt samarbejde, og jeg glæder mig til, sammen med Bo Refsgaard, at udleve de værdier i regi af AMBright” udtaler Henrik K. Damsgaard.

”Muligheden for at kombinere min viden og erfaring fra den finansielle sektor med både et medejerskab og samarbejde med en gruppe uhyre dygtige og handlekraftige erhvervsfolk var simpelthen for stor en fristelse” tilføjer Henrik K. Damsgaard

AMBright er fokuseret på at sikre et stabilt afkast til sine investorer gennem et professionelt, transparent og omkostningseffektivt setup og henvender sig til professionelle investorer, typisk velhavende familier og enkeltpersoner. Vi ser investeringerne, som håndteres af AMBright, som et fællesskab mellem investorerne hvor vi har stor fokus på den langsigtede formuebevarelse.

”Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg glæder mig overordentlig meget til samarbejdet med Henrik og at netop Henrik, med de kompetencer han besidder, har stået øverst på min ønskeseddel. Jeg er utrolig stolt over, at vi er lykkedes med at få Henrik med på holdet. Vi har kendt hinanden i en årrække og vores forskellige erfaringer og kompetencer matcher utrolig godt sammen” siger Bo Refsgaard

Profilbilled HD.jpg

Fakta

Bag AMBright A/S står følgende selskaber:

  • CatPen A/S

  • Holmens Holding ApS

  • Sølystgaard Holding ApS

  • Sikane A/S

  • Brian Djernes Holding A/S

  • Dinex Emission Holding A/S

Det har fra starten været visionen for ejerkredsen bag AMBright, at selskabet skal udbygges til en anerkendt og respekteret samarbejdspartner for velhavende familier og enkeltpersoner. Det er ligeledes visionen for ejerkredsen, at AMBright kan suppleres med flere relevante aktivklasser efterhånden som mulighederne materialiserer sig og de nødvendige kompetencer kan tilknyttes.

Med Henrik K. Damsgaards tiltræden har AMBright ressourcerne til at kunne arbejde videre med foreløbig 3 fokusområder:

  • Direkte investeringer i erhvervsvirksomheder som søger kloge penge, og som er på jagt efter en stærk partner med ejerlederforståelse og et langsigtet perspektiv.

  • Investering i stressede aktiver som har brug for en stærk partner.

  • Investering i aktiver som bidrager til den grønne omstilling.

For yderligere information kontakt

Henrik Damsgaard

hd@ambright.dk

Tlf. 21752449

bottom of page